Potpuno automatizovana izrada vrhunski dizajnirane drvene stolarije sa mašinama koje omogućuju širok obim proizvodnje je ono što nas je privuklo u ponudi kompanije "Atlanic dva". Velika potražnja za proizvodima stolarije koji ne odstupaju kvalitetom sa poštovanjem rokova je bio naš uslov, na koji je naš partner odgovorio besprekorno.

Mile Kolčić
Home O NAMA

PVC STOLARIJA

El. pošta Štampa PDF

ATLANTIC DVA - PVC STOLARIJA - SRBIJA, POŽAREVAC

Atlantic Dva CompanyDuga tradicija proizvodnje i ugradnje PVC stolarije garant su iskustva koje naš tim izdvaja od konkurencije na tržištu Srbije. Proizvodnju samo najkvalitetnijih prozora i vrata od najsavremenijih PVC materijala, osim zadovoljnih klijenata sa kojima smo saradjivali svih ovih godina, garantuje i paleta sertifikata kvaliteta materijala, procesa proizvodnje i ugradnje koje kompanija "Atlantic dva" ima za sve proizvode koji iz našeg proizvodnog pogona izađu na tržište. Tu garanciju nose PVC prozori, PVC ulazna vrata, unutrašnja vrata, sigurnosna vrata, kao i garažna vrata Atlantic dva stolarije.

Posebno smo ponosni na činjenicu da smo jedno od retkih preduzeća u Srbiji koje sa uspehom radi i na tržištu Evropske unije. Standardi kvaliteta proizvoda i ugradnje PVC stolarije koje inostrano tržište zahteva i povoljna cena naših usluga čini nas konkurentnim i na tako zahtevnim tržištima država kao što su Austrija i Nemačka.

Preduzeće "Atlantic dva" (Srbija, Požarevac) je porodično preduzeće, koje godinama svoj rad zasniva na domaćinskom, fer i korektnom poslovanju. Višedecenijski rad, razvoj i višestruko proširenje kapaciteta proizvodnje PVC stolarije na manjem tržištu - istočna Srbija, jugoistočna Srbija, Braničevski okrug, Požarevac, veliki su pokazatelji o kakvom je preduzeću reč.

Briga i nastavak saradnje sa dosadašnjim klijentima, ali i osvajanje novih tržišta i novih tehnologija proizvodnje naši su prioritetni ciljevi za budućnost.

Kolčić Mile - Dušanovac"Atlantic dva" d.o.o. zapošljava preko 50 radnika i zahvaljujući njihovom znanju i stručnosti, kao i svojoj razvijenoj organizaciji i mobilnosti, može u svakom trenutku da odgovori na sve zahtevnije potrebe tržišta. Po pozivu klijenta naš tim dolazi u najkraćem mogućem roku, izvršava merenja i daje ponudu sa planom izrade i ugradnje PVC stolarije. Transport i ugradnja slede u dogovorenom periodu. Iako za naše proizvode nije potrebno, kao dodatnu garanciju, pružamo i usluge održavanja.

Garancije na materijal koji koristimo za proizvodnju prozora i vrata važe ni manje ni više nego 10 godina, pa smatramo da ni naše garancije ne bi trebalo da se razlikuju.

Za sve informacije koje ne nađete na našoj internet prezentaciji kontaktirajte našu marketing službu. Nadamo se skoroj saradnji!


Dobro nam došli!