Odgovorna i tačna poslovna komunikacija, velike proizvodne mogućnosti, kao i brz i efikasan rad na terenu, sa korektnim cenama, kompaniju Atlantic 2 svrstava u sam vrh domaćeg tržišta danas.

Borivoje Rajković

 

Home USLUGE Proizvodnja

Proizvodnja

El. pošta Štampa PDF

Najviši standardi - garancija kvaliteta

Proizvodnja visoko kvalitetne PVC i drvene stolarije

Proizvodni pogon preduzeća "Atlantic dva" d.o.o. nalazi se na putu Požarevac - Veliko Gradište (Srbija), u prelepom ambijentu Stiga. U proizvodnji "Atlantic dva" zapošljava 30 ljudi sa višegodišnjim iskustvom i znanjem neophodnim za ispunjenje standarda koje nam tržište postavlja.

Preduzeće se tokom godina opredelilo za proizvodnju prozora, ulaznih vrata, unutrašnjih vrata i sigurnosnih vrata. "Atlantic dva" prozori se proizvode od Aluplast profila 6000. Ovaj materijal i njegovu strukturu karakterišu skoro idealne performanse, toliko dobre da na njega proizvođač i naša firma daje garanciju od 10 godina.

Ulazna "Atlantic dva" vrata se kao i prozori proizvode od najkvalitetnijih PVC materijala, dok se Unutrašnja vrata prave od mediapana. Sa druge strane "Atlantic dva" Sigurnosna vrata su posebna priča na koju je naše preduzeće posebno ponosno. Sigurnosna vrata se prave po posebnim standardima, tako da kvalitet izrade i stepen sigurnosti koji pružaju zadovoljavaju i najviše standarde Evropske unije. Posebno zadovoljstvo imamo i u činjenici da za prozore i vrata proizvedena u Srbiji imamo sertifikate o kvalitetu i sigurnosti Austrijskih eksperata.

Novo u proizvodnji kompanijeAtlantic dva je potpuno automatizovana najsavremenija linija za proizvodnju vrata od drveta. Preciznost, snaga, bezgranične mogućnosti najfinijeg dizajna, tačnost i brzina izrade karakterišu novu liniju čiji ključni deo predstavlja mašina Biesse Rover 35.